Tko smo mi

Naša web stranica je: https://thinktoor.com
Ime našeg poslovnog subjekta je: Berry Brain j.d.o.o.
Adresa sjedišta: Donja Bistra, Dubrava Gaj 7, 10298 Hrvatska
OIB: 46056766791
Tvrtka je upisana u registar Trgovačkog suda u Zagrebu
MBS: 081304141
Temeljni kapital: 10,00 HRK
Direktor: Viktorija Jakšić

Bankovni podaci:

 • Puno ime banke: Erste&Steiermärkische Bank d.d.
 • Sjedište banke: Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka, Hrvatska
 • Berry Brain j.d.o.o. IBAN: HR4224020061100970903
 • PDV (VAT) broj: HR46056766791

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari i recenzije proizvoda

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, a također i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih agenata preglednika za pomoć u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimni niz stvoren s adrese e-pošte (koja se također naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar kako bi vidjeli koristite li njihovu uslugu. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/.

Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako slike prenesete na web mjesto, trebali biste izbjegavati prijenos slika sa uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući podatke o lokaciji sa slika na web mjestu.

Obrasci za kontakt

Na našoj stranici nalaze se obrasci za kontakt unutar kojih tražimo vaše Ime, adresu E-Pošte te prikupljamo vašu IP adresu i šaljemo ju anonimno trećim stranama za provjeru SPAM sadržaja. Kontaktirajte nas putem E-Pošte na adresi support@thinktoor.eu ako želite zatražiti brisanje svih podataka koje smo prikupili o vama.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se uključiti u spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno popunjavati svoje podatke kad ostavite novi komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kad se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i izboru zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni će se kolačić spremiti u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Popis kolačića koje koristimo

 • _ga – Ovaj kolačić instalirao je Google Analytics. Kolačić se koristi za izračunavanje podataka o posjetiteljima, sesijama, kampanjama i praćenje korištenja web mjesta za analitičko izvješće web mjesta. Kolačići anonimno pohranjuju podatke i dodjeljuju nasumično generirani broj za identificiranje jedinstvenih posjetitelja. Trajanje kolačića je 2 godine.
 • _gid – Ovaj kolačić instalirao je Google Analytics. Kolačić se koristi za pohranu podataka o tome kako posjetitelji koriste web stranicu i pomaže u stvaranju analitičkog izvješća o tome kako web stranica radi. Prikupljeni podaci, uključujući broj posjetitelja, izvor odakle dolaze i stranice prikazani su u anonimnom obliku. Trajanje kolačića je 1 dan.

Praćenje košarice kupaca

Na Thinktoor web trgovini koristimo tehnologiju za analitiku i praćenje kupovnih navika naših kupaca u svrhu poboljšanja usluge. Ova tehnologija koristi kolačiće kako bi pratili koje proizvode korisnik ima u svojoj košarici te da li ih je kupio ili ne. U slučaju da korisnik nije odmah kupio proizvod, na njegovu adresu e-pošte poslat ćemo poruku koja poziva na završetak kupnje. U slučaju da želite da ne pratimo vašu košaricu, u svojem pregledniku isključite kolačiće za Thinktoor web stranicu. Imajte na umu kako nakon isključivanja kolačića, neke funkcije stranice neće raditi.

Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Te web stranice mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadgledati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i ako ste prijavljeni na to web mjesto.

Analitika

Koristimo Google Analytics da analiziramo kako naši korisnici koriste ovu web stranicu. To nam pomaže da bolje razumijemo svoju publiku i postavljamo pametnije oglase na našu web stranicu. Više o tome možete saznati na sljedećem linku: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

S kim dijelimo vaše podatke

Ne dijelimo vaše podatke s bilo kojom trećom stranom, osim ako od nas to zahtijeva zakon. Cijenimo vašu privatnost. Imate pravo u svakom trenutku pristupiti svim svojim podacima. Ako želite pristupiti ili izbrisati podatke koje imamo o vama, kontaktirajte nas na support@thinktoor.eu i pobrinut ćemo se da odgovorimo što prije, ali obično između 7 i 14 radnih dana.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve daljnje komentare, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako postoje), također pohranjujemo osobne podatke koje daju u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web mjesta mogu također vidjeti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad vašim podacima

Ako na ovom mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje posjedujemo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kamo šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte (SPAM).

Podaci za kontakt

support@thinktoor.com – tehničke poteškoće
prodaja@thinktoor.com – računi, kupnja i plaćanje proizvoda i usluga, dostava, marketing i sl.
viktorija@thinktoor.com – za pitanja vezano za korištenje proizvoda

Plaćanje

Sva plaćanja vrše se u Hrvatskim kunama. Sve cijene izražene u trgovini su finalne te se na njih ne dodaje PDV. Poslovni subjekt Berry Brain j.d.o.o. nalazi se izvan sustava PDV-a.

Odricanje od odgovornosti

Berry Brain j.d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost podataka ili pogreške na ovoj web stranici. Naš cilj je da ove informacije budu pravovremene i točne, pa se stoga i sadržaj ove web stranice neprestano poboljšava i podložan je promjenama. Također ne odgovaramo za štetu ili gubitak koji nastane izravno ili neizravno korištenjem ove web stranice. Korisnik se slaže da niti jedan zaposlenik tvrtke Berry Brain j.d.o.o., niti bilo koja druga osoba ili tvrtka uključena u stvaranje ove web stranice ne može biti odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak drugim osobama ili tvrtkama proizašlim iz upotrebe ove web stranice.

Uvjeti prodaje

Kupac može postati bilo koja odrasla osoba koja prihvaća naša pravila trgovine, koja se potvrđuju naručivanjem predmeta. Prihvaćanje ovih pravila trgovine potvrđuje se naručivanjem artikala putem naše web trgovine. Cijene u našoj web trgovini su konačne, dodatni PDV neće biti dodan u procesu naplate.

Načini plaćanja koje nudimo:

 • Direktna bankovna transakcija

Povrat novca

Proizvodi se mogu vratiti u roku od 7 dana od kupnje ako se ne oštete, koriste ili otvore. Ne vraćamo troškove slanja proizvoda kupcu (poštarina) niti troškove povrata proizvoda. Ako je proizvod stigao oštećen, dužni ste nam poslati neke dokaze prije nego što zatražite povrat novca. Dokazi mogu uključivati ​​fotografije slomljenih proizvoda, fotografije pakiranja proizvoda i druge dokaze ako ih imate. U slučaju da je pošiljka oštećena u tranzitu, takva oštećenja su vidljiva prilikom preuzimanja pošiljke, u tom slučaju vas molimo da NE preuzimate pošiljku od kurira. Kontaktirajte nas kako bismo što prije otkrili oštećenje proizvoda kurirskom službom i poslali vam novi proizvod ili povrat novca.

Popis zemalja u koje dostavljamo naše proizvode

 • Austrija
 • Belgija
 • Bugarska
 • Cipar
 • Češka
 • Danska
 • Estonija
 • Finska
 • Francuska
 • Grčka
 • Hrvatska
 • Irska
 • Italija
 • Latvija
 • Litva
 • Luksemburg
 • Mađarska
 • Malta
 • Nizozemska
 • Njemačka
 • Poljska
 • Portugal
 • Rumunjska
 • Slovačka
 • Slovenija
 • Španjolska
 • Švedska

Dodatne informacije

Ovaj je dokument zadnji put uređen 28.04.2021. Naša se pravila o privatnosti mogu povremeno mijenjati i svaki put kad napravimo promjenu, pokušat ćemo obavijestiti naše korisnike o tim promjenama. Naše se korisnike preporučuje da povremeno provjere postoje li promjene u slučaju da iz bilo kojeg razloga ne budu obaviješteni.